maandag 14 januari 2013

Terug van weggeweest

Dag lieve medebloggers,

Het is veel te lang geleden dat ik hier ben geweest. Ik weet ook niet goed wat de reden is geweest, maar op de één of andere manier kon ik niet mezelf ertoe zetten om een nieuw bericht neer te zetten. En na een tijdje bedenk je je dan dingen als 'als ik nu weer wat neerzet is er zo lang niets geweest, waarom zou ik dat nog doen?'. Klinklare onzin natuurlijk, want dit is mijn blog en die mag ik invullen naar mijn eigen wensen en dus mag ik ook bijna 3-kwartjaar afwezig zijn om dan een verpletterende terugkeer te maken! Ik heb nu gewoon de behoefte om weer wat met jullie te delen, dus dat doe ik gewoon! Vanaf nu wel in het Nederlands, omdat dit toch beter voelt (misschien komt dit omdat ik nu ook weer gewoon in Nederland woon en ik niet doorgaans Engels praat zoals het geval was in Zweden..)

In haakland kabbelt het gestaag door, er is in de zomer een vrij lange stop geweest, maar tegen het einde besloot ik dat het toch wel nodig was dat op onze grote paarse bank een gehaakte te deken moest komen om lekker onder te kruipen in de winter. Nu heb ik me er een beetje op verkeken, omdat het toch wel een érg groot project is (Vriendlief vond dat hij per se 2-persoons moest zijn, zodat we er samen onder kunnen knuffelen). Desalniettemin groeit hij gestaag en heb ik zin om jullie dit te laten zien met wat foto's.

Geinspireerd door Le Monde de Sucrette heb ik gekozen voor een regenboogdeken! Ik kan zo snel niet meer de post terug vinden waarin zij haar regenboogdeken laat zien, maar hij staat ergens in het archief!

Zoals misschien wel wordt herkent door sommigen van jullie, het patroon heb ik van Attic24, ben zelf dus niet zo heel erg origineel maar zo weet ik het wel helemaal te maken zoals ik het leuk vind. Onze kip kwam even kijken of het allemaal wel goed ging..

En vervolgens wilde hij niet meer van de deken af!

En toen kwam er ook nog een vriendje langs, het moet niet gekker worden!

Alle gekheid op een (kippen)stokje.. Dit is mijn regenboogdeken en hij is nog lang niet af. Maar ik ben er nu al verliefd op en het is al lekker om eronder te zitten als ik mee bezig ben. De kleuren zijn zo ontzettend sprekend en passen helemaal in onze kamer en bij de paarse bank (hoewel deze niet goed te zien is op de foto's).

Dit wilde ik met jullie delen, regenbooggroetjes!

Anne

5 opmerkingen:

 1. Wat een super mooi blog heb je!! En wat een vrolijke deken! Echt iets voor mij ik hou wel van vrolijk! Ik word maar meteen volger!

  Gr. Judith

  Neem je ook is een kijkje op mijn blog?

  www.degrannys.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik wordt ook erg vrolijk van de deken :)
   Ik ga meteen even bij je blog kijken!

   Verwijderen
 2. Hai AnneO,
  Leuk dat je even bij me kwam kijken!

  Wat een gezellige deken, zo vrolijk. En hoewel je er misschien nog wel even mee bezig bent ... het feit dat lief er ook onder wil is natuurlijk altijd een goed teken ;)

  warme groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je ook hier even komt :) En dat is inderdaad een goed teken, want vooralsnog had lief bij haken een ouderwets opoe beeld in zijn hoofd en vond hij het maar niets dat ik een kussentje wilde gaan haken ;)

   Verwijderen
 3. Congratulations Anne with a returning to the blogland! And the blanket is just wonderful!!!

  BeantwoordenVerwijderen