donderdag 25 april 2013

Elf Fantasy Fair

Ik ben weer thuis van een geweldig weekend op de Elf Fantasy Fair en ik heb jullie mooie foto's beloofd van mijn outfit. Maar ik weet nu dat ik niet teveel moet beloven, want ik ben er helemaal niet aan toe gekomen om een 'fotoshoot' te houden. Gelukkig zijn er wel genoeg foto's gemaakt om jullie te kunnen laten zien hoe ik er dit weekend bij gelopen heb. Het was echter toch wat frisser dan ik had verwacht en daarom heb ik op de meeste foto's mijn mantel om en draag ik mijn kaproen. Veel van mijn lijfje is er daarom niet te zien. Helaas pindakaas, zeg ik dan maar. Ik ga me er niet druk om maken, heb een super weekend gehad! :) Ik zal hieronder een aantal foto's plaatsen die een impressie geven van mij en van de aankleding van ons gehele kampement.

Ik heb zelf vooral zitten haken in het kampement. Vrijdagavond had ik het erg koud en daarom ben ik op zaterdag direct begonnen met het haken van handschoentjes!Lekker in het zonnetje.. (dat kon ik zondag niet meer doen, toen was ik al een beetje verbrand in mijn gezicht en er was natuurlijk niemand die zonnebrandcrème had meegenomen voor het weekend!)

 
Op de zaterdag kwam Susan ook nog langs, na een lange queeste om mij te vinden! We hebben even leuk gekletst en dat was erg gezellig. We hebben er helemaal niet aan gedacht om daar even een foto van te maken, maar Susan heeft een foto gevonden op internet waar wij 'per ongeluk' samen op staan! Onze ontmoeting is vastgelegd :)


 
 
Persoonlijk vind ik dat wij een erg leuk kampement hadden neergezet. We kregen een opmerking van een bezoeker dat ze het zo leuk vond dat het net een klein dorpje was, dat vinden wij een groot compliment want dat proberen wij ook uit te stralen! (we hebben nog net geen eigen waterput, maar wie weet bedenken we daar nog iets voor ;) )
 

De handschoentjes zijn ook afgekomen! :) Die zie je op de foto hieronder, waar ik nog meer kleren heb aangetrokken, omdat ik nou eenmaal een koukleumpje ben.
De volgende dag had ik daar geen zin meer in en heb ik een leuke pofbroek aangetrokken die eerder aan de waslijn hing. Lange legging eronder (want die zie je toch niet) en ik heb het een stuk behaaglijker gehad op zondag. En op zondag mocht ik ook onze weerwolf uitlaten! 
Soms lijkt hij lief, maar het is en blijft een wolf natuurlijk!
Tot slot nog een mooie foto van ons kleine wolfje, omdat het een schatje is en helemaal niet vervelend is bij ons in het kampement: Gregorius!
 


4 opmerkingen:

 1. Dat ziet er echt tof uit! Jullie hebben allemaal goed je best gedaan zeg! Ik had inderdaad bij Susan al de foto van jullie samen gezien. Toch wel een beetje bijzonder denk ik als je zo ineens een blogmadam 'in het wild' ontmoet. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey die Anne wat een gezellige blogpost! Vrienden van ons hebben die foto gemaakt en ook die andere van mijn 'queste' hihihi. Manlief heeft ook nog foto's gemaakt waar we duidelijker opstaan en je een handschoen toont. Weet je wat die zet ik anders nog even in de blogpost erbij ;).
  De fotograaf die ik zaterdag tegenkwam en een kleine fotoshoot met me deed (vorig jaar ook) zei dat hij veel kippenvel heeft moeten weg photoshoppen van de foto's op zaterdag hihihi. Ja ik was ook maar wat blij met mijn witte stola, lekker warm en ik had onder mijn jurk ook een warme legging en onder mijn jasje ook nog een stukgesneden tshirt met lange mouwen en kan me heel goed voorstellen dat het goed koud kan zijn als je de hele dag in zo'n kampement zit en vooral als de zon weg is.
  Maar zo te lezen heb je dat allemaal goed opgelost! Chapeau voor jullie mooie kampement and see you next year! Warme groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo de foto is bijgevoegd : http://365dagencreatief.blogspot.nl/2013/04/gezocht-en-gevonden-anneo.html

   Groetjess!

   Verwijderen
 3. Wow, wat een toffe foto`s! Je ziet er erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen