woensdag 6 maart 2013

Post in de bus!

In mijn brievenbus heb ik de afgelopen week weer veel leuke dingen gevonden, van penvriendinnen, leuke enveloppen swaps met mede bloggers, postcrossing kaartjes en een leuke verrassing van mijn lieve vriendinnetje uit Zuid-Korea die ik in Zweden heb leren kennen. Ik ben bang dat ik hier en daar ben vergeten een foto te maken van dingen, maar dan was ik gewoon zo enthousiast aan het openmaken en genieten van al het leuks. En Celine, ik heb van jou meteen al dingetjes gebruikt voordat ik een foto bedacht te maken! Je labeltjes waren ook zo leuk en dat kleine briefenvelopje, de thee was snel opgedronken en je brief post ik hier liever niet, die is gewoon lekker voor mij :) 

Hier een impressie van wat ik in de brievenbus vond de afgelopen week.


Eindelijk weer Postcrossing kaartjes in de bus! Mijn kaartjes deden er erg lang over om aan te komen, dus wekenlang was het stil en vorige week kwamen ze achter elkaar bij mensen aan dus kreeg ik deze week wel 4 kaartjes in de bus. Ik stuur zelf 1 kaartje per week en dacht dat ik dan ongeveer ook zelf elke week een kaartje zou krijgen, maar dat valt dus toch een beetje anders uit! Het was wel leuk dat ik een kaartje uit Zweden kreeg die ze ook in het Zweeds was geschreven :) Heb ook in mijn profiel staan dat ik dat kan lezen en het was leuk dat iemand daar ook iets mee deed. 


 
Ik had leuke enveloppen gemaakt en deze verstuurd naar een paar medebloggers die wel in waren voor wat leuke post heen en weer. En deze week kreeg ik nog wat leuks terug van Kim en Petra. Ik vond de envelop van Petra heel erg mooi en wat zat er veel leuks in! En van Kim kreeg ik een regenboog stempeltje!! Zo ontzettend leuk, op de foto zie je eerst pogingen om ze mooi te stempelen erbij liggen :)Deze mooie kaart en waaier kreeg ik van Estelle uit Zuid-Korea, zo leuk om op deze manier wat van haar te horen. Ik kan haar echt missen, ze was mijn beste vriendin in de periode dat ik in Zweden studeerde en nog steeds is het raar om te beseffen dat ze nu aan de andere kant van de wereld is. Gelukkig zijn er manieren om contact te houden en te laten weten dat we elkaar niet vergeten zijn en zo'n verrassing in de post is toch wel erg leuk :)Tot slot nog een pakketje waar ik heel erg blij mee was! Ik wil heel graag mijn Zweeds bijhouden en verder ontwikkelen en toen ik las dat Ria (Aankleedpopje) weer in Zweden was heb ik de stoute schoenen aangetrokken en haar een mail gestuurd met de vraag of ze voor mij zou willen kijken in de kringloop daar voor Zweedse kinderboekjes. Ik wist dat ze zelf vaak naar de kringloop gaat en daar erg van kan genieten en gelukkig was ze zo lief om ook voor mij te kijken. En het resultaat ligt inmiddels bij mij in de boekenkast, ze heeft 6 boekjes voor mij gevonden  :) Ik ga haar nog iets terug sturen om haar te bedanken, maar weet niet zeker of ik haar wel genoeg kan bedanken met iets dat ik haar stuur.. Vind het zรณ tof van haar! Ik ga nog maar eens nadenken over iets leuks dat ik haar kan sturen.. Fijne week nog! :)

8 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke post heb je ontvangen en die boekjes zijn super !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne post allemaal! En wat lief van Ria dat ze die boekjes voor je meenam. Ga je die zelf lezen / voorlezen of zijn ze om mee te freubelen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent wel erg verwent zeg. Blijft leuk zo'n klepperende brievenbus :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Post!! :D Gezellig he!!
  En toffe boekjes, iig de plaatjes ;) Lief dat Ria die meegenomen heeft (nog zo'n leuk iets van het bloggen!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha ik ben blij dat je het pakketje zo leuk vond dat je er zelfs vergeten bent om foto's van te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh wat een heerlijkheid lees ik terug in je logje, fijn!! Je hebt echt toffe post gekregen. echt een heuze hype binnen blogland! De regenboog stempel is echt een tof idee. Heel makkelijk maar oh zo leuk! Tof dat je Zweeds kan en daar hebt gestudeerd zeg!
  Ik wens je een heel fijn weekend toe :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeps, ik zie nu dit blogje pas. Was al een tijd niet meer op je blog geweest (duidelijk).
  En je had geluk: de postzegels werden niet afgestempeld, dat was ik nog vergeten te zeggen. Dus die kun je nog een keer gebruiken. Het meisje van de C1000 wist niet wat ze met een kant-en-klaar-pakketje moest. Dat hebben ze blijkbaar niet zo vaak in Renesse. ;-)
  Heb je het Astrid Lindgren boek al uit?

  BeantwoordenVerwijderen