zondag 3 maart 2013

Waar ik nu mee bezig ben..


6 opmerkingen:

 1. Wow, wat mooi zeg!

  Ga je er mee naar een soort thema feest?

  Groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja, ik ga ermee naar de Elf Fantasy Fair in april. Ik ga daar dan een heel weekend in een kampement doorbrengen en dan in kostuum lekker aan het handwerken met wol of leer :) Met onze groep doen we ook de ijzertijd, dat is heel strikt met de kleding, maar op de Elf mag het fantasierijker en dus tijd voor een leuke hobbit jurk :)

   Verwijderen
  2. Hey wat leuk!

   Daar ben ik vorig jaar ook met mijn dochter geweest.
   Ik fotografeer namelijk ook
   Mijn dochter was toen een Elf :-)

   Kijk hier maar eens:
   http://beerinnetje.hyves.nl/album/71097832/Elf_FantasyFair_Kasteeltuinen_Arcen_2012/VehmGp1K/

   Ik hoop er dit jaar ook weer heen te gaan.

   Groetjes Ingrid

   Verwijderen
  3. Wat ontzettend leuk zeg! Nou, dan kan je dit jaar mij ook tegen komen in één van de reenacter kampementen :) Ik zie dat je mooie foto's hebt gemaakt in Arcen vorig jaar, er zijn ook zoveel mooie mensen te fotograferen daar. Ik ben nog nooit in Arcen geweest, alleen in Haarzuilens. Arcen staat dit jaar wel op de planning van onze reenactment groep, alleen is het nog even afwachten of wij dan ook kunnen.

   Verwijderen
 2. jeetje, da's een werk! ziet er mooi uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat leuk dat je ook gaat en dan met zo'n hele groep in een kampement doorbrengen, leuwkk! En wow zelf zo'n jurk maken is heel knap!
  Ga zekers naar je uitkijken, kijk maar een paar posts bij me terug dan zie je mij in mijn jurk. Kringloop geluk heet die blogpost;). Warme groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen