dinsdag 14 mei 2013

Lieve post

Vorige week kreeg ik ontzettend lieve post van Annemieke. Toen ik de envelop uit de brievenbus haalde herkende ik het papiertje dat erop zat. Ik heb eerder post gekregen met dat papiertje, maar het adres op de afzender herkende ik niet. Toen ik de envelop openmaakte vond ik een kaartje en 2 kadootjes. Wat blijkt nu? Annemieke had gezien dat ik een keer had gezegd dat ik geen Kwantum in de buurt had, dat was wel jammer want daar blijken ze leuke tape te hebben. De zoon van Annemieke werkt bij de Kwantum en ze had mijn adres nog van het postproject en ik geloof dat 1+1 bij haar snel 2 was! Ik kreeg een rolletje tape met snorretjes en snor-magneetjes! Zomaar.. Ik vind het een prachtig gebaar en ik vind het mooi om te zien dat mensen op zo'n manier de wereld een beetje liever kunnen maken. Niet dat de wereld één grote boze bende is, maar een beetje meer naastenliefde kan in deze moderne tijd geen kwaad vind ik.  Dit wilde ik toch wel graag met iedereen delen.


7 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend lief !
  leuk hè die tape en snorretjes, ik heb het ook, onweerstaanbaar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh dat is echt zo super lief!
  En ook echte leuke kadootjes om te krijgen!
  Geniet ervan zou ik zo zeggen, en inderdaad een kleine attentie of weten dat mensen je niet zijn vergeten is altijd leuk natuurlijk!

  liefs, leen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh wat super lief van haar! Bedankt ook voor de tip! Ik wist niet dat Kwantum dat ook verkocht =) De blogwereld is een warme plek. Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Anne,

  Veel plezier er mee hoor! En dan vergeet je wel te vermelden dat je vervolgens mij weer bedankte met een heel lief klein zelfgemaakt bedankboekje met lieve tekstjes erin. Superleuk gemaakt!

  Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ontzettend lief zeg.... dit kan zomaar gebeuren in blog land :-) daarom is het zo leuk.... Op naar Kwantum want die heb ik gelukkig wel in de buurt..... xxx Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat lief! Dit soort dingen maken de wereld wel degelijk een heel stuk mooier!! Geniet ervan xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ontzettend lief zeg! Ik liep een poosje terug ook zomaar tegen deze magneetjes en tape aan. Zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen